Περί

, , , , , , , , ,

Η εταιρία ergo δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ξύλινων επίπλων κουζίνας, ντουλαπών, υπνοδωματίων και εσωτερικών πορτών τα τελευταία 20 χρόνια.

Ξεκινήσαμε σαν δυο νέοι μαθητευόμενοι κοντά σε καταξιωμένους και έμπειρους τεχνικούς μεγάλων εταιριών και συνεχίσαμε δημιουργώντας τη δική μας μικρή οικογενειακή επιχείρηση, αλλά με μεγάλο ζήλο και ιδιαίτερο μεράκι για όμορφες και χριστικές κατασκευές.

Η εταιρία μας διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο του ξύλου και με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, βρισκόμαστε σε συνεργασία με ορισμένες από τις μεγαλύτερες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις καθώς και οίκους του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή ξύλου.

Στόχο μας αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών από το στάδιο σχεδιασμού ως το τελικό στάδιο της προμήθειας.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη προτείνουμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις στις ανταγωνιστικότερες τιμές!

Η εταιρία μας αναβαθμίζεται και εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα της (υλικά, είδη μηχανισμών, σχεδίων, χρωμάτων, κλπ.) καθώς και τις υπηρεσίες της παρακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
Πόρτες εσωτερικού χώρου
Κουζίνες
Ντουλάπες

Σε συνεργασία με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας αναπτύσσουμε νέα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια χρειαστείτε,
Παναγιώτης Φακλής, Κωνσταντίνος Σιμιτζής.